Omdat we een goede communicatie en samenwerking tussen trainers/bestuur en ouders belangrijk vinden bij TKM, wensen we ook een ouderraad op te richten.

Belangrijkste taken

De ouderraad is in eerste instantie de brug tussen de ouders van onze jeugdspelers en het bestuur. Een spreekbuis vanuit de ouders richting bestuur, maar ook het aanspreekpunt voor het bestuur richting ouders. Zo wordt de ouderraad uiteindelijk het klankbord van onze jeugdopleiding voetbal bij TKM.

Daarnaast ondersteunt en organiseert de ouderraad ook mee de niet-sportieve activiteiten van de club. Denk hierbij aan de klassieke eetfestijnen die de club zelf organiseert, maar ook aan eigen initiatieven zoals een Sint-Maartenfeest, een Kerstmarkt, een paaseieren zoektocht, ...

Praktisch

De ouderraad komt regelmatig (+/- 4 maal per seizoen) samen. Graag hebben we minstens uit elke leeftijdsgroep een vertegenwoordigende ouder. Het bestuur zelf vaardigt telkens iemand af om de vergaderingen bij te wonen en zo de informatiedoorstroming te garanderen.

De bijeenkomsten zijn voor elke ouder toegankelijk en ouders kunnen zelf ook agendapunten voorstellen. De verslagen van de ouderraad komen beschikbaar op deze pagina.

 

Wens je als ouder actief deel uit te maken van de club? Of zit je nog met enkele vragen? Neem dan contact op met onze jeugdvoorzitter Tom Herinckx via ProSoccerData of op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Of spreek hem gewoon aan in onze kantine terwijl je zoon of dochter aan het trainen is.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.