In samenwerking met onze sponsors Chalet De Goudkarper (beter bekend als Meldert Vijver) en Traiteur Instyle organiseert TK Meldert op 18 en 19 december een afhaal Pasta Party.

De nieuwe regels van Voetbal Vlaanderen op een rijtje!
❌ Toernooien verboden
❌ Oefenwedstrijden verboden vanaf U21
? Enkel ouders toegelaten als toeschouwer
✅ Trainen toegelaten
 
Stay safe, keep going! ??

Vrijdag 27 maart is de beslissing gevallen bij de KBVB om alle jeugd- en amateurcompetities definitief stop te zetten. Geen jeugdcompetities meer dus dit seizoen en onze eerste ploeg zakt naar 3e provinciale. Op volgende link kan je alles lezen over deze beslissing.

Omdat het momenteel koffiedik kijken is hoe lang de maatregelen blijven duren, is het voor ons ook moeilijk om concreet te worden over volgend seizoen. Zodra er meer duidelijkheid is, komen we zeker terug op antenne met de details over volgend seizoen (lidgeld, kledijpakket, pasdagen, start trainingen, etc.) in een volgende nieuwsbrief!

Onze club biedt voetbal aan op ieders niveau waar de opleiding van de speler centraal staat in een uitstekende accommodatie (gras- en kunstgrasvelden) en met professionele omkadering.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.