Boek hier je tafeltje voor het traditioneel mosselfestijn van TK Meldert op 9, 10 en 11 oktober! Een portie mosselen kost 24eur. Ook vol-au-vent beschikbaar voor 18eur of 13eur voor een kinderportie. Voor de allerjongste ook 2 curryworsten met frietjes aan 7,5eur mogelijk.
 
Kom met vrienden of familie lekkere mosselen eten tijdens ons jaarlijks mosselfestijn en steun onze jeugd! Het eetfestijn wordt georganiseerd met respect voor alle corona protocollen opgelegd aan de horeca. Daarom is reservatie op voorhand verplicht om de protocollen qua registratie en maximum aantallen te respecteren.
 
Reserveer dus snel jouw tafeltje via deze link en dan kan je in alle veiligheid komen eten!
 
Ook afhalen is mogelijk. Kies je voor deze optie, dan neem je je eigen kommen mee voor de bestelde porties mosselen en vol-au-vent. De mosselen worden rauw meegegeven en maak je zelf thuis klaar. Je porties friet krijg je ook mee naar huis om thuis te bakken.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.