Bij het begin van het huidige seizoen heeft de club een wedstrijd uitgeschreven om een nieuw logo te ontwerpen. Het oude logo was niet meer dan een 'mitre'-bal' met de naam 'TK Meldert' erop. Andere logo's die nog in omloop waren, dateerden van een verder verleden en waren in onbruik geraakt.

Op 11 december spelen we tegen Schroevers Moorsel. Onze dichtste buur als het op voetbalclubs aankomt. Heel wat (jeugd)spelers hebben een verleden bij de Schroevers of wonen in de gemeente. Een derby in de zuiverste zin van het woord.

Op zondag 26 september om 9u organiseren we samen met Leen een ontbijtsessie voor onze spelers en hun familie. Terwijl jullie genieten van een gezond ontbijt krijgen jullie samen met de kinderen uitgelegd hoe gezonde voedingsgewoonten op een simpele en haalbare wijze kunnen toegepast worden bij jullie thuis.

Trap het seizoen samen met ons af tijdens onze zomer BBQ op vrijdag 27 augustus! Je maakt er die avond kennis met ons eerste elftallen tijdens de ploegvoorstelling. Bij goed weer vindt de BBQ plaats binnen en buiten.

Volwassenen betalen 16eur per persoon en kinderen tot en met 12j betalen 12eur.

Schrijf je hier in en betaal voor 25 augustus op rekening BE84 0680 8491 7059 met vermelding 'zomer BBQ + naam' om je inschrijving te bevestigen!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.