Net als vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een krokusstage die door het schrappen van carnaval deze keer de hele week zal duren.

We doen dit in samenwerking met MD Techniektraining (de school onder leiding van onze U12 trainer Martin Degroodt), met onze vertrouwde trainersstaf die begeleidt en uiteraard op de vertrouwde accommodatie.

Aangezien de regels omtrent Covid 19 op dat moment zeer waarschijnlijk nog zullen gelden, zal deze stage volgens hetzelfde stramien verlopen als de zomerstage: 

  • we werken in bubbels van maximum 50 personen (spelers en trainers) .
  • op onze accommodatie kunnen we 3 bubbels plaatsen waardoor we in eerste instantie 100 deelnemers zullen toelaten.
  • de stage is tot en met U13 (geboortejaar 2008) tenzij er alsnog versoepelingen komen, dan is er een mogelijkheid dat we de geboortejaren 2007 en 2006 ook uitnodigen .
  • er is een tien -en vieruurtje voorzien

1 wijziging: er wordt geen warm eten tijdens de stage aangeboden omwille van de strengere coronaregels. Er is wel een mogelijkheid om elke dag een belegd broodje aan te kopen. Een eigen lunchpakket meebrengen is uiteraard ook toegestaan.   

De prijs voor deze week stage is 125€ . We raden aan om niet te lang te aarzelen met de inschrijving van je zoon of dochter via deze link.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.