Op zondag 26 september om 9u organiseren we samen met Leen een ontbijtsessie voor onze spelers en hun familie. Terwijl jullie genieten van een gezond ontbijt krijgen jullie samen met de kinderen uitgelegd hoe gezonde voedingsgewoonten op een simpele en haalbare wijze kunnen toegepast worden bij jullie thuis.

De producten op het ontbijt zullen in samenspraak met Leen uitgekozen worden met de nodige uitleg waarom voor deze producten werd gekozen. Aarzel zeker niet om zelf jouw voedingsvragen te noteren en los te laten op Leen. Breng jouw dagelijkse ontbijt (vb soort cornflakes) gerust mee! Dan bekijkt Leen samen met jou waarop je kan letten bij het kiezen van een gezond ontbijt!

Spelers zijn gratis welkom op de ontbijtsessie. Zij kunnen alleen komen of vergezeld van ouders, broers en zussen. Voor hen vragen we wel een kleine bijdrage om uit de kosten te raken:
Volwassenen betalen 8eur per persoon
Kinderen tot en met 8j betalen 6eur per persoon
Voor deze prijs krijg je een gezond ontbijt incl. koffie/water/fruitsap en de inzichten van een diƫtiste rond gezonde voeding.

Schrijf jullie hier in voor onze sessie via dit formulier.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.